16.2.2014

Kauniit kukat, kaunis pannu, kauniit ystävät = hyvä viikonloppu

Täällä on niin ihanan siistiä, kun tänään aamupäivästä imuroitiin ja pyyhittiin pölyt! Olo on hurjan kodikas. :) T:n isä ja tämän vaimo tulivat tänään parin tunnin visiitille, josta sain tiedon eilen illalla. Ei siis mitään suuria leipomistuokioita, vaan kaupan pakastealtaasta pullat uuniin. Siitä mistä aita on matalin. Ensi kerralla toivottavasti vähän pidempi varoitusaika, niin leivotaan jotakin. Tänään kyllä aivot löi ihan tyhjää, että mitä sitä leipois. En siis ole mikään erityisen lahjakas keittiön puolella. Silloin kun on kunnolla aikaa, niin saatan innostua tekemään. Nykyään olen kuitenkin huomannut, että ruoanlaitto kiehtoo enemmän kuin makeat leipomukset. 


Valkoiset tulppanit ovat ystävänpäivälahja äidiltä. Tulppaanit ovat aivan ihania ja niissä on aito kevään tuntu! :)


Sain siskoiltani valmistujaislahjaksi Marimekon valkoisen teepannun. Mielestäni se on äärimmäisen kaunis! Se on aavistuksen pieni kooltaan, minkä vuoksi kovin suuria teekutsuja sillä ei kestitä. Se on kuitenkin niin kaunis ja selkeälinjainen, että tämän esteetikon silmää miellyttää vaikka vain koristeena. :) Tänään se kuitenkin pääsi töihin ja suoriutui hyvin! Kovin montaa kuppia siihen ei tosiaan mahdu. Mittasin, että hieman vajaa neljä muumimukillista...


Pannussa tulee siis mukana tuo suodatinosa, mikä on tosi hyvä! Käytössä olen huomannut, että suodattimen reiät hieman falskaavat eli päästävät putuja lävitseen itse teehen. Minua se ei henkilökohtaisesti haittaa, mutta on pistänyt silmään. 

Viikonloppuna olen tavannut ystäviäni Minnaa ja Alinaa miehineen, mikä oli ihan parhautta. Viime aikoina ollaan nähty todella vähän, mihin kyllä pitää tulla muutosta. Kävin myös moikkaamassa vanhempiani ja olen jatkanut käsitöiden parissa. Vielä hieman on virkattavaa, ennen kun voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Kerron tästä projektista lisää sitten kun se on valmis. Salaperäistä eikös juu? :D 

Nyt heippa hei tältä erää ja katseet kohti tulevaa viikkoa, joka itselläni on onneksi kahta edeltäjäänsä huomattavasti rennompi. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille ja alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo pannu, se on ihana! Jotenkin miellyttää silmää kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todella tekee! Ja erityisesti valkoinen ja puun väri kohtaavat nätisti. Kiva, kun jätit kommentin! :)

      Poista
  2. Hei äläs nyt love, mehän ollaan nähty ihan suhteellisen paljon tässä kuluneen parin kk:n aikana :)
    Pus-pus ihku ja tsemppiä viikkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kyllä, kun verrataan siihen aikaan kun vielä olin Turussa. :D Ei voi liikaa alleviivata, miten onnellinen oon, kun saan olla taas Tampereella.

      Poista